Kuntosalit – Kuntokeskus Sisu

Kuntosalit

Jäsentemme käytössä on kaksi laadukasta kuntosalia, jotka on suunniteltu erityyppisten asiakkaiden tarpeisiin. Molemmat salit ovat kaikkien jäsentemme käytössä samalla kulkuavaimella joka päivä 05-24. Salit ovat varustukseltaan ja fiilikseltään erityyppisiä ja olemme varmoja että meiltä löydät juuri sinulle sopivat puitteet kevyeen kuntoiluun, tavoitteelliseen liikuntaharrastukseen tai vaativaan kilpaurheiluun.

Maston kuntosali

Maston kuntosali soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille, aivan vasta-alkajasta edistyneeseen vaativaan harrastajaan ja aktiiviurheilijaan. Maston kuntosali on avara, hyvin valaistu ja siinä on kolme erilaista osaa:

Isosali on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille, erityisesti laitepainotteiseen kuntosaliharjoitteluun. Sieltä löydät laajan valikoiman erilaisia painopakka-, vipuvarsi- ja cardiolaitteita, sekä tietysti taljat ja perinteiset käsi- ja levypainot.

Crossisali on varustettu erityisesti toiminnalliseen- ja kehonpainoharjoitteluun ja tilasta löytyy laaja valikoima erilaisia välineitä joiden hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana. Crossisalissa on mahdollista esim. treenata vapailla painoilla, kahvakuulilla, kuntopalloilla, rekkitangolla, työntää/vetää kelkkaa, pyörittää/lyödä renkaita, hyppiä yms.

HC-sali on suunniteltu erityisesti vaativampaan vapaapainoharjoitteluun levy- ja käsipainoilla, joten sieltä löytyvät parhaat puitteet erityisesti perinteisiin voimaliikkeisiin ja raskailla painoilla treenaamiseen.

Keskustan kuntosali

Keskustan kuntosali soveltuu parhaiten vasta-alkajille, kevyempään laiteharjoitteluun, kuntoutukseen ja kevyempään vapaapainoharjoitteluun. Keskustan sali on tunnelmaltaan Maston salia pehmeämpi ja sen varustus perustuu monipuolisiin cardiolaitteisiin ja helppokäyttöisiin painopakkalaitteisiin, mutta tarjolla ovat tietysti myös perinteiset käsipainot, levypainot ja taljat. Keskustan salilla käytössäsi ovat myös infrapunasaunat, jotka auttavat palautumaan harjoittelusta.