Kuntosalit – Kuntokeskus Sisu

Kuntosali

Jäsentemme käytössä on laadukas kuntosali, joka on suunniteltu erityyppisten asiakkaiden tarpeisiin. Sali on kaikkien jäsentemme käytössä kulkuavaimella joka päivä 05-24. Sali on varustukseltaan ja fiilikseltään mainio ja olemme varmoja että meiltä löydät juuri sinulle sopivat puitteet kevyeen kuntoiluun, tavoitteelliseen liikuntaharrastukseen tai vaativaan kilpaurheiluun.

Maston kuntosali

Maston kuntosali soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille, aivan vasta-alkajasta edistyneeseen vaativaan harrastajaan ja aktiiviurheilijaan. Maston kuntosali on avara, hyvin valaistu ja siinä on kolme erilaista osaa:

Isosali on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille, erityisesti laitepainotteiseen kuntosaliharjoitteluun. Sieltä löydät laajan valikoiman erilaisia painopakka-, vipuvarsi- ja cardiolaitteita, sekä tietysti taljat ja perinteiset käsi- ja levypainot.

Crossisali on varustettu erityisesti toiminnalliseen- ja kehonpainoharjoitteluun ja tilasta löytyy laaja valikoima erilaisia välineitä joiden hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana. Crossisalissa on mahdollista esim. treenata vapailla painoilla, kahvakuulilla, kuntopalloilla, rekkitangolla, työntää/vetää kelkkaa, pyörittää/lyödä renkaita, hyppiä yms.

HC-sali on suunniteltu erityisesti vaativampaan vapaapainoharjoitteluun levy- ja käsipainoilla, joten sieltä löytyvät parhaat puitteet erityisesti perinteisiin voimaliikkeisiin ja raskailla painoilla treenaamiseen.