Ryhmäliikunta – Kuntokeskus Sisu

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on erittäin tehokas tapa pysyä kunnossa ja pitää samalla hauskaa hyvässä porukassa. Kokeilemalla eri tunteja löydät omat suosikkisi. Sisun jäsenenä voit varata paikkasi LIVEtunneille kätevästi etukäteen netissä. Varaaminen onnistuu myös ennen tunnin alkua näyttöpäätteen kautta.

Kuntokeskus Sisu tarjoaa alueen parhaat puitteet ryhmäliikunnan harrastamiseen. Motivoivat ohjaajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ja auttavat sinua ylittämään itsesi.  Tuntivalikoimiin kuuluvat suositut Les Mills –konseptitunnit, koulutettujen ohjaajien vetämä CrossTraining sekä Sisun omia tunteja. Meillä voit harrastaa sisäpyöräilyä myös MyRide-virtuaalitunneilla.

Ryhmäsali:
Isossa 280 neliön ryhmäliikuntasalissa riittää tilaa kaikille. Laadukas äänentoisto, tehokas ilmanvaihto ja yli 8 metrin huonekorkeus takaavat tasokkaan ja raikkaan liikuntakokemuksen. Tämä sali on tarkoitettu ensisijaisesti vauhdikkaiden LesMills tehotuntien, CrossTrainingin ja EasyCrossin käyttöön.

Sisäpyöräilysali:
Tämä sali tarjoaa loistavat puitteet sisäpyöräilyn harrastamiseen sekä LIVEnä että virtuaalisesti.  Sali on varustettu ainoana Raahessa innovatiivisilla Tomahawk ic7 indoor cycling –pyörillä,  joissa on markkinoiden tarkin tehomittari. Se mahdollistaa tehoon pohjautuvan harjoittelun sekä nopeampia tuloksia. Pyörien Coach by Color -harjoitusohjelma käyttää värohjausta, auttaen sinua saamaan suurempia kokemuksia ja parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa.

Seuraa ryhmäliikuntakalenteriamme ja tule mukaan!

Ryhmäliikuntatunnit

LIHASKUNTOTUNNIT

Les Mills BODYPUMP® Live
Tällä maailman suosituimmalla lihaskuntotunnilla hyödynnetään levytankoa, käsipainoja/kahvakuulia, sekä kehonpainoa. Voit vaihdella tunnin intensiteettiä painojen avulla. Tunti kehittää lihaskuntoa ja kiinteyttää. Sopii aloittelijoille kuin edistyneillekin kuntoilijoille.

Les Mills CXWORX® Live
Kaipaatko lyhyttä ja tehokasta treeniä, joka haastaa kuntosi ja muokkaa keskivartaloasi? Tunnilla keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia sekä lihaksia, jotka yhdistävät ylä- ja alavartalon toisiinsa. Keskivartalo on kehon tärkeimmistä tukiyksiköistä, tämä tunti varmistaa, että lihakset tällä alueella pysyvät taatusti kunnossa.

Pyörremyrsky

Pyörremyrskyssä yhdistetään sykkeitä nostavia ja suhteellista voimaa kehittäviä lihaskuntoharjoitteita. Pyörremyrsky on erittäin tehokas sykkeen nostaja, joka haastaa koko kehoa, mieltä ja koordinaatiota sekä kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja polttaa älyttömästi rasvaa.

Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, jotka posauttavat endorfiinit kattoon. Harjoituksen syke ja sen tuottama upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi vaihtelevasti erilaisia välineitä.

VAUHTI- JA KESTÄVYYSTUNNIT

LES MILLS BODYCOMBAT® Live
Tällä intervallityyppisellä tunnilla hyödynnetään eri kamppailulajien tehokkaita tekniikoita. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja tsemppaavan ohjaajan ohjauksessa tehdyt isku- ja potkusarjat parantavat sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunti vapauttaa hyvin esim. toimistotyöläisen niska-/hartiaseudun jumeja ja parantaa liikkuvuutta Tunti sopii vaihtoehtoineen monentasoiselle kuntoilijalle, koska voit itse säädellä tunnin intensiteettiä.

Les Mills RPM® Live
Tehokas sisäpyöräilytunti vaihtelevan maaston, mukaansatempaavan musiikin ja kannustavan ohjaajan saattelemana pyörän satulassa. Sopii aloittelijoista kilpapyöräilijöihin.

Les Mills  SPRINT® Live
Kovatehoinen spinning-pyörillä tehtävä intervallitreeni (HIIT), joka on haastava, mutta palkitseva treenielämys. SPRINT nostaa harjoittelusi tehot uudelle tasolle.

MyRIDE virtuaaliohjattu sisäpyöräily
Sisäpyöräilysalissa asiakas voi oman aikataulunsa mukaan käynnistää haluamansa video-ohjatun MyRide -pyöräilytunnin. Erilaisia tunteja on laaja valikoima alkaen noin 17 minuutin mittaisista sähäköistä rutistuksista puolen tunnin tai tunnin mittaisiin pätkiin. Pyöräilytilassa olevasta helppokäyttöisestä konsolista voit valita joko perinteistä spinningiä muistuttavan ohjelman, jossa ohjaaja on koko ajan ruudussa, tai jonkun lukuisista hienoista maisemareiteistä, joiden mukana pääset pyöräilemään vaikkapa Italian Alpeille tai muihin upeisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Huom! MyRiden äänitehosteet eivät ole käytössä ison ryhmäliikuntatilan ohjattujen tuntien kanssa samaan aikaan.

EasyCross
EasyCross on maailmanlaajuisesti suositusta crossfitistä jalostettu toiminnallisen ryhmäharjoittelun muoto. Kyseessä on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma josta on poistettu vaikeimmat levytankoharjoitteet. EasyCross on loistava tapa kehittää ja ylläpitää yleiskuntoa ja lihasvoimaa. EasyCross-harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja jokaisen osallistujan henkilökohtaiselle kuntotasolle sovitettavia. Harjoituksissa käytetään vaihtelevasti kehonpainoliikkeitä ja erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä, kuten renkaita, kahvakuulia, lekoja, köysiä ym..Harjoitusten vastusta ja intensiteettiä muuttamalla samat harjoitteet saadaan kaikille sopiviksi.

EasyCross-tunteja on kolme erilaista:

Start on 30min. alkeistunti, jossa kiinnitetään erityistä huomiota yksilölliseen suoritustekniikkaan ja opetellaan toiminnallisen harjoittelun alkeita. Tämä sopii erityisesti sinulle, jolle EasyCross on vielä uutta.

Move on 50min. toiminnallisen harjoittelun sähäkkä työtunti, jossa keskitytään reippaaseen menoon ja käytännön tekemiseen. Tämä sopii sinulle, jolla on jo hiukan kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta tai muilta ryhmäliikuntatunneilta.

More on 50min. toiminnallisen harjoittelun syventävä tunti, jossa treenin ohessa opetellaan myös hiukan haastavampia tekniikoita, unohtamatta liikunnan iloa. Tämä sopii erityisesti sinulle, joka haluat oppia uutta ja lisää haastetta.

CROSSTRAINING

Suositut CrossTraining-tuntimme ovat ovat fyysisesti ja teknisesti haastavampia kuin muut ryhmäliikuntatuntimme. Harjoituksissa käytetään paljon levytankoa, hyppybokseja, kehonpainoliikkeitä, liikkuvuusharjoitteita ja erilaisia pienvälineitä, kuten palloja ja kahvakuulia. Perinteiset painonnostoliikkeet, tempaus ja työntö ovat lajin ”peruskauraa”. CrossTraining kehittää todella tehokkaasti ja monipuolisesti lihaskuntoa, aerobista kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta. Harjoitukset ovat erittäin intensiivisiä, mutta jokainen kilpailee niissä ensisijaisesti itseään vastaan, samalla kun tsemppaava ryhmä piiskaa osallistujia yhä parempiin henkilökohtaisiin suorituksiin.

CrossTraining on ryhmäliikuntamme rankin laji, johon osallistuminen vaatii riittäviä perustaitoja jotta ryhmäharjoitukset pystytään viemään läpi suunnitellusti ja turvallisesti. Voit tulla CrossTraining tunneille mukaan, jos olet käynyt CrossFit-on-ramp-kurssin, oman CrossTraining-kurssimme tai jos valmentajat katsovat että sinulla on riittävät valmiudet osallistumiselle. Ellet ole käynyt edellä mainittuja kursseja, ota yhteyttä ohjaajaan ennen paikan varaamista. Järjestämme omia CrossTraining-kursseja muutaman kerran vuodessa. Ilmoittelemme tulevista kursseista sosiaalisessa mediassa ja salin ilmoitustaululla. Ohjaajien yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

TANSSITUNNIT

Tanssijumppa, Live
Tanssijumppa on helppo ja hauska ryhmätunti, jossa musiikki ja tanssiliikkeet tekevät kuntoilusta kivaa. Näillä tunneilla nautit letkeänrennosta liikunnanilosta ja saat hyvän mielen mukaasi. Tunnilla tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille.

KEHONHUOLTO- JA MIELENRAUHATUNNIT

Jooga

Sisun Jooga on alkeisjoogaa, perustuen hathajoogaan, mutta mukana myös voimajoogaharjoitteita. Hathajooga on kehokeskeinen joogan laji, jonka harjoitukset vaikuttavat sekä kehon, että mielen tasolla.

Jooga vaikuttaa seuraavilla tavoilla:
– harjoittaa fyysistä kehoa ja kohottaa yleiskuntoa
– edistää kehon joustavuutta, tasapaino ja voimaa
– parantaa kehontuntemusta
– tukee mielen tasapainoa ja rentoutumista
– vahvistaa positiivista elämänasennetta
– vahvistaa puolustuskykyä ja vitaliteettia

Harjoittelussa noin kuukauden välein vaihtuva ohjelma ja uusia liikkeitä lisätään vähitellen. Ota mukaan rennot vaatteet, oma joogamatto (jos on), vesipullo ja lämmintä vaatetta/viltti loppurentoutukseen sekä avoin mieli.
Namaste.

Live Sisu kehonhuolto
Tällä tunnilla keskitytään palauttaviin venyttelyihin. Tunti sopii hyvin edeltävän tunnin jälkeiseksi kehonhuoltotunniksi tai voit tulla tunnille vaikka salitreenin jälkeen tai ilman edeltävää treeniä. Tunnilla venytellään päälihasryhmät läpi rauhoittavan musiikin soidessa taustalla.

EXTRAT

Extrat ovat säännöllisten kalenterituntien lisäksi järjestettäviä bonustunteja, joilla pääset kokeilemaan uusia juttuja ja saat vaihtelua vakiotunteihin. Ilmoitamme extroista nettisivuillamme ajankohtaista-osiossa ja somessa. Seuraa ilmoitteluamme!

KorttiHai on hauska ja tehokas ryhmätunti, jossa kortit määräävät suoritettavat liikkeet ja toistomäärät. Tässä hommassa ei takuulla tule tylsää, sillä koskaan ei voi tietää mikä kortti nousee seuraavaksi. Liikkeet ovat helppoja kehonpainoliikkeitä ja juonesta saa nopeasti kiinni. Kortit kertoo kohtalomme, mutta tässä pelissä voi vain voittaa! Harjoitus kehittää aerobista kuntoa- ja lihaskestävyyttä, tehostaa aineenvaihduntaasi ja polttaa hurjasti kaloreita. Energiankulutus on erittäin voimakasta treenin aikana, mutta sen lisäksi rasva palaa pitkään vielä treenin jälkeenkin.

Uskallatko mukaan peliin?

Rollerkehonhuolto
Tunnilla käytettävä väline on putkirulla, jolla saat hyvinvointia edistävän vaikutuksen kehoosi. Tunnin rullaustekniikoilla mm. parannat liikkuvuutta, vähennät lihasarkuutta sekä nopeutat palautumista. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Mikäli omistat oman rullan, ota se tunnille mukaan.