Ryhmäliikunta – Kuntokeskus Sisu

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on erittäin tehokas tapa pysyä kunnossa ja pitää samalla hauskaa hyvässä porukassa. Kokeilemalla eri tunteja löydät omat suosikkisi. Sisun jäsenenä voit varata paikkasi LIVEtunneille kätevästi etukäteen netissä. Varaaminen onnistuu myös ennen tunnin alkua näyttöpäätteen kautta.

Kuntokeskus Sisu tarjoaa alueen parhaat puitteet ryhmäliikunnan harrastamiseen. Ryhmäliikuntaa voit harrastaa kolmessa eri salissa. Salit on varustettu tasokkailla äänentoistojärjestelmillä, jotka takaavat ensiluokkaisen musiikkielämyksen. Motivoivat ohjaajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ja auttavat sinua ylittämään itsesi.  Tuntivalikoimiin kuuluvat suositut Les Mills –konseptitunnit sekä Sisun omia tunteja. Meillä voit harrastaa ryhmäliikuntaa myös virtuaalitunneilla.

Yläsali:
Yläkerran isossa 250 neliön ryhmäliikuntasalissa riittää tilaa kaikille. Laadukas äänentoisto- ja valojärjestelmä luo tunnelmalliset puitteet ryhmäliikunnan harrastamiseen. Tämä sali on tarkoitettu ensisijaisesti vauhdikkaiden tehotuntien sekä virtuaalituntien pitämiseen.

Sisäpyöräilysali:
Tämä raitisilmastoitu sali tarjoaa loistavat puitteet sisäpyöräilyn harrastamiseen sekä LIVEnä että virtuaalisesti.  Sali on varustettu ainoana Raahessa innovatiivisilla Tomahawk ic7 indoor cycling –pyörillä,  joissa on markkinoiden tarkin tehomittari. Se mahdollistaa tehoon pohjautuvan harjoittelun sekä nopeampia tuloksia. Pyörien Coach by Color -harjoitusohjelma käyttää värohjausta, auttaen sinua saamaan suurempia kokemuksia ja parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa.

Alasali:
Tunnelmallinen ja rauhallinen alasali on omiaan rauhallisempien LIVE- ja virtuaalituntien pitämiseen. Alakerrassa keskitytään pääosin kehonhuoltotunteihin.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi ryhmäliikunta-aikataulun isompana.

Seuraa ryhmäliikuntakalenteriamme ja tule mukaan!

Ryhmäliikuntatunnit

 

LIHASKUNTOTUNNIT

Les Mills BODYPUMP® Live/Virtual
Tällä maailman suosituimmalla lihaskuntotunnilla hyödynnetään levytankoa, käsipainoja sekä kehonpainoa. Voit vaihdella tunnin intensiteettiä painojen avulla. Tunti kehittää lihaskuntoa ja kiinteyttää. Sopii aloittelijoille kuin edistyneillekin kuntoilijoille.

Les Mills CXWORX® Live/Virtual
Kaipaatko lyhyttä ja tehokasta treeniä, joka haastaa kuntosi ja muokkaa keskivartaloasi? Tunnilla keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia sekä lihaksia, jotka yhdistävät ylä- ja alavartalon toisiinsa. Keskivartalo on kehon tärkeimmistä tukiyksiköistä, tämä tunti varmistaa, että lihakset tällä alueella pysyvät taatusti kunnossa.

Live SISU Lihaskunto
Tällä matalan kynnyksen lihaskuntotunnilla vahvistetaan lihaksia hyödynmällä ensisijaisesti kehon omaa painoa ja sekä pienpainoja. Soveltuu vasta-alkajastalle sekä edistyneemmälle kuntoilijalle, sillä voit itse vaikuttaa liikkeiden tehoon erilaisin vaihtoehdoin.

Pyörremyrsky

Pyörremyrskyssä yhdistetään sykkeitä nostavia ja suhteellista voimaa kehittäviä lihaskuntoharjoitteita. Pyörremyrsky on erittäin tehokas sykkeen nostaja, joka haastaa koko kehoa, mieltä ja koordinaatiota sekä kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja polttaa älyttömästi rasvaa.

Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, jotka posauttavat endorfiinit kattoon. Harjoituksen syke ja sen tuottama upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi vaihtelevasti erilaisia välineitä.

VAUHTI- JA KESTÄVYYSTUNNIT

LES MILLS BODYCOMBAT® Live/Virtual
Tällä intervallityyppisellä tunnilla hyödynnetään eri kamppailulajien tehokkaita tekniikoita. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja tsemppaavan ohjaajan ohjauksessa tehdyt isku- ja potkusarjat parantavat sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunti vapauttaa hyvin esim. toimistotyöläisen niska-/hartiaseudun jumeja ja parantaa liikkuvuutta Tunti sopii vaihtoehtoineen monentasoiselle kuntoilijalle, koska voit itse säädellä tunnin intensiteettiä.

Les Mills RPM® Live
Tehokas sisäpyöräilytunti vaihtelevan maaston, mukaansatempaavan musiikin ja kannustavan ohjaajan saattelemana pyörän satulassa. Sopii aloittelijoista kilpapyöräilijöihin.

Les Mills  SPRINT® Live
Kovatehoinen spinning-pyörillä tehtävä intervallitreeni (HIIT), joka on haastava, mutta palkitseva treenielämys. SPRINT nostaa harjoittelusi tehot uudelle tasolle.

Les Mills GRIT STRENGTH® Virtual
GRIT STRENGTH on intensiivinen 30 minuutin mittainen tehotreeni, jossa hyödynnetään käsipainoja, tankoa ja steppilautaa. Treeni sopii erinomaisesti lihasmassan kasvattamiseen ja kehon kunnossapitoon. GRIT muokkaa kehoasi kokonaisvaltaisesti ja tunti pistää kalorit palamaan erittäin tehokkaasti. Tunnilla keskitytään äärimmäisen nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan, mikä nostaa treenisi aivan uudelle tasolle. Liikkeet tehdään tunnilla omaan tahtiin, tämä tunti sopii erittäin hyvin myös salitreenaajalle.

MyRIDE virtuaaliohjattu sisäpyöräily
Sisäpyöräilysalissa asiakas voi oman aikataulunsa mukaan käynnistää haluamansa video-ohjatun MyRide -pyöräilytunnin. Erilaisia tunteja on laaja valikoima alkaen noin 17 minuutin mittaisista sähäköistä rutistuksista puolen tunnin tai tunnin mittaisiin pätkiin. Pyöräilytilassa olevasta helppokäyttöisestä konsolista voit valita joko perinteistä spinningiä muistuttavan ohjelman, jossa ohjaaja on koko ajan ruudussa, tai jonkun lukuisista hienoista maisemareiteistä, joiden mukana pääset pyöräilemään vaikkapa Italian Alpeille tai muihin upeisiin kohteisiin ympäri maailmaa.

EasyCross
EasyCross on maailmanlaajuisesti suositusta crossfitistä jalostettu toiminnallisen ryhmäharjoittelun muoto. Kyseessä on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma josta on poistettu vaikeimmat levytankoharjoitteet. EasyCross on loistava tapa kehittää ja ylläpitää yleiskuntoa ja lihasvoimaa. EasyCross-harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja jokaisen osallistujan henkilökohtaiselle kuntotasolle sovitettavia. Harjoituksissa käytetään vaihtelevasti kehonpainoliikkeitä ja erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä, kuten renkaita, kahvakuulia, lekoja, köysiä ym..Harjoitusten vastusta ja intensiteettiä muuttamalla samat harjoitteet saadaan kaikille sopiviksi.

TANSSITUNNIT

Les Mills SH’BAM® Live/Virtual
Yksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä SH’BAM on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken tanssilattian tähdeksi. Tanssi on energistä ja mukaansatempaavaa treeniä.

Tanssijumppa, Live
Tanssijumppa on helppo ja hauska ryhmätunti, jossa musiikki ja tanssiliikkeet tekevät kuntoilusta kivaa. Näillä tunneilla nautit letkeänrennosta liikunnanilosta ja saat hyvän mielen mukaasi. Tunnilla tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille.

KEHONHUOLTO- JA MIELENRAUHATUNNIT

SisuJooga

SisuJooga on alkeisjoogaa, perustuen hathajoogaan, mutta mukana myös voimajoogaharjoitteita. Hathajooga on kehokeskeinen joogan laji, jonka harjoitukset vaikuttavat sekä kehon, että mielen tasolla.

Jooga vaikuttaa seuraavilla tavoilla:
– harjoittaa fyysistä kehoa ja kohottaa yleiskuntoa
– edistää kehon joustavuutta, tasapaino ja voimaa
– parantaa kehontuntemusta
– tukee mielen tasapainoa ja rentoutumista
– vahvistaa positiivista elämänasennetta
– vahvistaa puolustuskykyä ja vitaliteettia

Harjoittelussa noin kuukauden välein vaihtuva ohjelma ja uusia liikkeitä lisätään vähitellen. Ota mukaan rennot vaatteet, oma joogamatto (jos on), vesipullo ja lämmintä vaatetta/viltti loppurentoutukseen sekä avoin mieli.
Namaste.

Live Sisu kehonhuolto
Tällä tunnilla keskitytään palauttaviin venyttelyihin. Tunti sopii hyvin edeltävän tunnin jälkeiseksi kehonhuoltotunniksi tai voit tulla tunnille vaikka salitreenin jälkeen tai ilman edeltävää treeniä. Tunnilla venytellään päälihasryhmät läpi rauhoittavan musiikin soidessa taustalla.

Les Mills BODYBALANCE® Virtual
Bodybalance on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chita ja pilatesta. Tunti parantaa keskittymiskykyäsi ja rauhoittaa mieltäsi. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tekee tunnista fyysisen treenin luoden samalla sisäistä rauhaa ja harmoniaa.

EXTRAT

Extrat ovat säännöllisten kalenterituntien lisäksi järjestettäviä bonustunteja, joilla pääset kokeilemaan uusia juttuja ja saat vaihtelua vakiotunteihin. Ilmoitamme extroista nettisivuillamme ajankohtaista-osiossa ja somessa. Seuraa ilmoitteluamme!

KorttiHai on hauska ja tehokas ryhmätunti, jossa kortit määräävät suoritettavat liikkeet ja toistomäärät. Tässä hommassa ei takuulla tule tylsää, sillä koskaan ei voi tietää mikä kortti nousee seuraavaksi. Liikkeet ovat helppoja kehonpainoliikkeitä ja juonesta saa nopeasti kiinni. Kortit kertoo kohtalomme, mutta tässä pelissä voi vain voittaa! Harjoitus kehittää aerobista kuntoa- ja lihaskestävyyttä, tehostaa aineenvaihduntaasi ja polttaa hurjasti kaloreita. Energiankulutus on erittäin voimakasta treenin aikana, mutta sen lisäksi rasva palaa pitkään vielä treenin jälkeenkin.

Uskallatko mukaan peliin?

Rollerkehonhuolto
Tunnilla käytettävä väline on putkirulla, jolla saat hyvinvointia edistävän vaikutuksen kehoosi. Tunnin rullaustekniikoilla mm. parannat liikkuvuutta, vähennät lihasarkuutta sekä nopeutat palautumista. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Mikäli omistat oman rullan, ota se tunnille mukaan.