Sanna Toppila-Bäckman

 

Olen Sanna Toppila-Bäckman, kolmen lapsen äiti Siikajoelta. Olen energinen ja positiivinen tehopakkaus, nautin terveellisistä elämäntavoista sekä monipuolisesta liikkumisesta. Personal traineriksi valmistuin keväällä 2015, mutta olen työskennellyt päätoimisesti liikunnan parissa jo vuodesta 2007.

Kokemusta minulla on ryhmäliikunnanohjaajana aina nuorista senioreihin saakka. Olen tehnyt myös pitkän uran Raahen Judon kanssa ja toiminut vuosia juniori- ja muksujudon parissa ohjaajana. Kokemusta löytyy myös muutamista pitkänmatkan juoksutapahtumista, maraton ja puolimaraton matkoista. Valmentajana olen antanut eväät usealle juoksuharrastuksesta innostuneelle.Tavoitteeni on saada juuri Sinulle liikunnan ilo, energistä hyvinvointia ja sitä kautta arjessa jaksamista. Toivon, että liikunnan ilo löytää myös sinun sydämeesi. Ota rohkeasti yhteyttä, olitpa sitten vasta alkaja tai jo hieman kokeneempi treenaaja.

TÄYTÄ TIETOSI ALLE, NIIN OTAN SINUUN YHTEYTTÄ!

Asiakaspalautetta

En voi muuta kuin kehua. Ohjelma oli laadittu just minun silloiselle kunnolleni sopivaksi ja opastus laitteiden käyttöön / ohjelman suorittamiseen oli hyvä. Ruusuja 🙂
Sytytit mun vähä liian pitkää kadoksissa olleen liekin reenaamiseen, ja reeniohjelma haastaa kropan toivotulla tavalla. Ei voi kun kiittää ja kehua!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti

    Kuntokeskus Sisu

    © 2019 Kuntokeskus Sisu Oy