Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta on erittäin tehokas tapa pysyä kunnossa ja pitää samalla hauskaa hyvässä porukassa. Kokeilemalla eri tunteja löydät omat suosikkisi. Sisun jäsenenä voit varata paikkasi LIVEtunneille kätevästi etukäteen netissä. Varaaminen onnistuu myös ennen tunnin alkua näyttöpäätteen kautta.

Kuntokeskus Sisu tarjoaa alueen parhaat puitteet ryhmäliikunnan harrastamiseen. Motivoivat ohjaajamme ovat kokeneita ja koulutettuja ja auttavat sinua ylittämään itsesi.  Tuntivalikoimiin kuuluvat suositut Les Mills –konseptitunnit, koulutettujen ohjaajien vetämä CrossTraining sekä Sisun omia tunteja. Meillä voit harrastaa sisäpyöräilyä myös MyRide-virtuaalitunneilla.

Ryhmäliikuntatunnit

LIHASKUNTOTUNNIT

Les Mills CXWORX® Live
Kaipaatko lyhyttä ja tehokasta treeniä, joka haastaa kuntosi ja muokkaa keskivartaloasi? Tunnilla keskitytään vahvistamaan keskivartalon lihaksia sekä lihaksia, jotka yhdistävät ylä- ja alavartalon toisiinsa. Keskivartalo on kehon tärkeimmistä tukiyksiköistä, tämä tunti varmistaa, että lihakset tällä alueella pysyvät taatusti kunnossa.

Les Mills BODYPUMP® Live
Tällä maailman suosituimmalla lihaskuntotunnilla hyödynnetään levytankoa, käsipainoja sekä kehonpainoa. Voit vaihdella tunnin intensiteettiä painojen avulla. Tunti kehittää lihaskuntoa ja kiinteyttää. Sopii aloittelijoille kuin edistyneillekin kuntoilijoille.

SisuPyörremyrsky Live
Pyörremyrskyssä yhdistetään sykkeitä nostavia ja suhteellista voimaa kehittäviä lihaskuntoharjoitteita. Pyörremyrsky on erittäin tehokas sykkeen nostaja, joka haastaa koko kehoa, mieltä ja koordinaatiota sekä kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja polttaa älyttömästi rasvaa.

Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, jotka posauttavat endorfiinit kattoon. Harjoituksen syke ja sen tuottama upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi vaihtelevasti erilaisia välineitä.

VAUHTI- JA KESTÄVYYSTUNNIT

LES MILLS BODYCOMBAT® Live
Tällä intervallityyppisellä tunnilla hyödynnetään eri kamppailulajien tehokkaita tekniikoita. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa ja tsemppaavan ohjaajan ohjauksessa tehdyt isku- ja potkusarjat parantavat sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä. Tunti vapauttaa hyvin esim. toimistotyöläisen niska-/hartiaseudun jumeja ja parantaa liikkuvuutta Tunti sopii vaihtoehtoineen monentasoiselle kuntoilijalle, koska voit itse säädellä tunnin intensiteettiä.

Les Mills RPM® Live
Tehokas sisäpyöräilytunti vaihtelevan maaston, mukaansatempaavan musiikin ja kannustavan ohjaajan saattelemana pyörän satulassa. Sopii aloittelijoista kilpapyöräilijöihin.

Les Mills SPRINT® Live
Kovatehoinen spinning-pyörillä tehtävä intervallitreeni (HIIT), joka on haastava, mutta palkitseva treenielämys. SPRINT nostaa harjoittelusi tehot uudelle tasolle.

MyRIDE virtuaaliohjattu sisäpyöräily
Sisäpyöräilysalissa asiakas voi oman aikataulunsa mukaan käynnistää haluamansa video-ohjatun MyRide -pyöräilytunnin. Erilaisia tunteja on laaja valikoima alkaen noin 17 minuutin mittaisista sähäköistä rutistuksista puolen tunnin tai tunnin mittaisiin pätkiin. Pyöräilytilassa olevasta helppokäyttöisestä konsolista voit valita joko perinteistä spinningiä muistuttavan ohjelman, jossa ohjaaja on koko ajan ruudussa, tai jonkun lukuisista hienoista maisemareiteistä, joiden mukana pääset pyöräilemään vaikkapa Italian Alpeille tai muihin upeisiin kohteisiin ympäri maailmaa.

SisuEasyCross Live
EasyCross on maailmanlaajuisesti suositusta crossfitistä jalostettu toiminnallisen ryhmäharjoittelun muoto. Kyseessä on monipuolinen voima- ja kunto-ohjelma josta on poistettu vaikeimmat levytankoharjoitteet. EasyCross on loistava tapa kehittää ja ylläpitää yleiskuntoa ja lihasvoimaa. EasyCross-harjoitukset ovat toiminnallisia, vaihtelevia, intensiivisiä ja jokaisen osallistujan henkilökohtaiselle kuntotasolle sovitettavia. Harjoituksissa käytetään vaihtelevasti kehonpainoliikkeitä ja erilaisia toiminnallisen harjoittelun välineitä, kuten renkaita, kahvakuulia, lekoja, köysiä ym..Harjoitusten vastusta ja intensiteettiä muuttamalla samat harjoitteet saadaan kaikille sopiviksi.

TANSSITUNNIT

Tanssijumppa Live
Tanssijumppa on helppo ja hauska ryhmätunti, jossa musiikki ja tanssiliikkeet tekevät kuntoilusta kivaa. Näillä tunneilla nautit letkeänrennosta liikunnanilosta ja saat hyvän mielen mukaasi. Tunnilla tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille.

KEHONHUOLTO- JA MIELENRAUHATUNNIT

SisuKehonhuolto Live
Tällä tunnilla keskitytään palauttaviin venyttelyihin. Tunti sopii hyvin edeltävän tunnin jälkeiseksi kehonhuoltotunniksi tai voit tulla tunnille vaikka salitreenin jälkeen tai ilman edeltävää treeniä. Tunnilla venytellään päälihasryhmät läpi rauhoittavan musiikin soidessa taustalla.

SisuJooga Live
Sisun Jooga on alkeisjoogaa, perustuen hathajoogaan, mutta mukana myös voimajoogaharjoitteita. Hathajooga on kehokeskeinen joogan laji, jonka harjoitukset vaikuttavat sekä kehon, että mielen tasolla.

Jooga vaikuttaa seuraavilla tavoilla:
– harjoittaa fyysistä kehoa ja kohottaa yleiskuntoa
– edistää kehon joustavuutta, tasapaino ja voimaa
– parantaa kehontuntemusta
– tukee mielen tasapainoa ja rentoutumista
– vahvistaa positiivista elämänasennetta
– vahvistaa puolustuskykyä ja vitaliteettia

Harjoittelussa noin kuukauden välein vaihtuva ohjelma ja uusia liikkeitä lisätään vähitellen. Ota mukaan rennot vaatteet, oma joogamatto (jos on), vesipullo ja lämmintä vaatetta/viltti loppurentoutukseen sekä avoin mieli.
Namaste.

Kuntokeskus Sisu

© 2019 Kuntokeskus Sisu Oy