Verkkokauppa

AamuSisu

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jolla palvelumme ovat käytettävissäsi joka päivä. AamuSisulla pääset sisään kuntosalille ja ryhmätiloihin klo 05-13, mutta voit kuntoilla myös klo 13 jälkeen niin kauan kuin jaksat, kunhan kirjaudut sisään viimeistään klo 13.00. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen irtisanomisaika on 1kk. AamuSisun kuukausimaksu on 27,50€/kk. Aloituksen yhteydessä peritään kertaluonteinen avausmaksu(29€), joka sisältää avaintunnisteen, toimistokulut ja Personal Trainer-tapaamisen(30min.). Kun AamuSisu-jäsenyytesi on kestänyt yhtäjaksoisesti puoli vuotta(6kk), jäsenyytesi päivittyy automaattisesti +Bonus-jäsenyydeksi, jonka hinta on 24,90€/kk. Alennettu +Bonus hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyytesi kestää yhtäjaksoisesti. Katso tarkemmat sopimusehdot nettisivuiltamme: www.kuntokeskussisu.fi tai http://sisu.fitnessbooker.fi/kayttoehdot/

27,50 €


KOEAJOKORTTI

Viikon(7pv.) pituinen testipätkä kuntosalille ja ryhmäliikuntaan. Ei avaus-/muita maksuja, eikä jatkuvaa jäsenyyttä. Testiaika alkaa kulumaan vasta avainkortin lunastamisesta. Avainkortti lunastettavissa ma-to klo 14-18. Testin jälkeen koeajokortti täytyy palauttaa Sisun asiakaspalveluun 3pv:n kuluessa, ellei jäsenyyttä haluta jatkaa. Jos korttia ei palauteta, jäsenyys jää automaattisesti voimaan KokoSisu-jäsenyytenä normaalein jäsenyysehdoin. KokoSisu-jäsenyydessä on 1kk:n irtisanomisaika.

9,90 €


KokoSisu

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jolla palvelumme ovat käytettävissäsi joka päivä. KokoSisulla pääset kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille ja ryhmätiloihin klo 05-23 ja voit kuntoilla klo 24 saakka. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen irtisanomisaika on 1kk. KokoSisun kuukausimaksu on 39,50€/kk. Aloituksen yhteydessä peritään kertaluonteinen avausmaksu(29€), joka sisältää avaintunnisteen, toimistokulut ja Personal Trainer-tapaamisen(30min.). Kun KokoSisu-jäsenyytesi on kestänyt yhtäjaksoisesti puoli vuotta(6kk), jäsenyytesi päivittyy automaattisesti +Bonus-jäsenyydeksi, jonka hinta on 36,50€/kk. Alennettu +Bonus hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyytesi kestää yhtäjaksoisesti. Katso tarkemmat sopimusehdot nettisivuiltamme: www.kuntokeskussisu.fi tai http://sisu.fitnessbooker.fi/kayttoehdot/

39,50 €


Starttivalmennus Ready - Steady - Go koko paketti

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osat 1-3. Tämä on kokonaisvaltainen valmennusohjelma, jonka avulla saavutat varmasti tuloksia! Paketti sisältää yhteensä 8kk rajoituksetonta treeniaikaa kuntosalilla, vapaan pääsyn kaikille järjestettäville ryhmäliikuntatunneille, harjoitusjaksojen ohjelmoinnin, SportyPlanner-mobiiliharjoituspäiväkirjan, henkilökohtaista ohjausta yht. 315min. ja valmentajan etätuen.

548,00 €


Starttivalmennus-GO

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osa 3/3. Sisältää 4kk:n KokoSisu-jäsenyyden, SportyPlanner-mobiilikalenterin, harjoitusohjelman ja 150min. valmennusta. Kolmannessa vaiheessa liikuntarutiinisi vakiintuvat, etkä tarvitse enää ohjausta perusasioissa. Valmennuksessa keskitytään tavoitteidesi pohjalta haastavampien ja tehokkaampien tekniikoiden opetteluun ja optimaaliseen ravitsemukseen. Tavoitteet: Nautit liikunnasta, olet saavuttanut ensimmäisessä vaiheessa asettamasi tavoitteen ja perustaidot joiden avulla olet valmis jatkamaan itsenäisesti kohti seuraavaa tavoitettasi.

250,00 €


Starttivalmennus-Ready

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osa 1/3. Sisältää 1kk:n KokoSisu-jäsenyyden, SportyPlanner-mobiilikalenterin, harjoitusohjelman ja 45min. pituisen aloitusvalmennuksen. Ensimmäisessä vaiheessa tutustut pehmeästi hyvinvoinnin ja kuntoliikunnan perusteisiin ja löydät sinulle sopivan harjoitustyylin ja rytmin. Sinulla on realistinen tavoite, jonka haluat saavuttaa. Tavoitteet: totut säännölliseen liikuntaan ja sinusta on ihan mukava lähteä liikkeelle. Tunnet itsesi energisemmäksi ja nukut hyvin. Haluat oppia lisää ja jatkaa seuraavaan vaiheeseen.

99,00 €


Starttivalmennus-Steady

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osa 2/3. Sisältää 3kk:n KokoSisu-jäsenyyden, SportyPlanner-mobiilikalenterin, harjoitusohjelman ja 120min. valmennusta. Toisessa vaiheessa syvennät perusosaamistasi ja vakiinnutat uuden elämäntapasi osaksi arkeasi. Harjoitteluun tulee hiukan uusia tekniikoita edistymisesi mukaan. Tavoitteet: jakson aikana liikkumisesta tulee uusi rutiinisi ja huomaat nauttivasi kuntoilusta. Jakson loppuun mennessä huomaat kehittyneesi, joka motivoi sinua jatkamaan seuraavaan vaiheeseen.

199,00 €


SuperSisu

Vuoden määräaikainen sopimus. Sisältää vapaan kuntosalin ja ryhmäliikuntapalveluiden käytön joka päivä kl. 05-24. Huom! avausmaksu 29€. Vuosisopimuksen päättyessä jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana kuukausivaloitteisena KokoSisu-jäsenyytenä, mutta asiakkaalla on oikeus irtisanoa jäsenyys ilman irtisanomisaikaa ensimmäisen kuukausilaskun saatuaan.

365,00 €


Tammikuun jäsenyystarjous!

Tammikuun erikoistarjous! 7kk:n KokoSisu-jäsenyys vain 249€ ilman muita kuluja. KokoSisu sisältää kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käytön joka päivä klo 05-24. Tarjousjakson jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 1kk:n irtisanomisajalla hintaan 36,50€/kk.

249,00 €


Kuntokeskus Sisu

© 2019 Kuntokeskus Sisu Oy