Verkkokauppa

AamuSisu

Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jolla palvelumme ovat käytettävissäsi joka päivä. AamuSisulla pääset sisään kuntosalille ja ryhmätiloihin klo 05-13, mutta voit kuntoilla myös klo 13 jälkeen niin kauan kuin jaksat, kunhan kirjaudut sisään viimeistään klo 13.00. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen irtisanomisaika on 1kk. AamuSisun kuukausimaksu on 27,50€/kk. Aloituksen yhteydessä peritään kertaluonteinen avausmaksu(29€), joka sisältää avaintunnisteen, toimistokulut ja Personal Trainer-tapaamisen(30min.). Kun AamuSisu-jäsenyytesi on kestänyt yhtäjaksoisesti puoli vuotta(6kk), jäsenyytesi päivittyy automaattisesti +Bonus-jäsenyydeksi, jonka hinta on 24,90€/kk. Alennettu +Bonus hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyytesi kestää yhtäjaksoisesti. Katso tarkemmat sopimusehdot nettisivuiltamme: www.kuntokeskussisu.fi tai http://sisu.fitnessbooker.fi/kayttoehdot/

27,50 €


KOEAJOKORTTI

Viikon(7pv.) pituinen testipätkä kuntosalille ja ryhmäliikuntaan. Ei avaus-/muita maksuja, eikä jatkuvaa jäsenyyttä. Testiaika alkaa kulumaan vasta avainkortin lunastamisesta. Testin jälkeen koeajokortti täytyy palauttaa salille, ellei jäsenyyttä haluta jatkaa.

9,90 €


SYYSHÄSSÄKKÄ: KOKOSISU-1KK

Syksyn erikoistarjouksena KokoSisu-jäsenyyden ensimmäinen kuukausi vain 39€ ja ILMAN AVAUSMAKSUA! KokoSisu on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jolla palvelumme ovat käytettävissäsi joka päivä. Sillä pääset kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille ja ryhmätiloihin klo 05-23 ja voit kuntoilla klo 24 saakka. Sisältää myös 30min. PT-tapaamisen. Tarjouskuukauden jälkeen jäsenyytesi jatkuu automaattisesti KokoSisu+Bonus-jäsenyytenä, jonka normaali hinta on 36,50€/kk. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen irtisanomisaika on 1kk. Alennettu +Bonus-hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyytesi kestää yhtäjaksoisesti. HUOM! ELLET HALUA JATKAA JÄSENENÄ TARJOUSJAKSON JÄLKEEN, SINUN TÄYTYY IRTISANOA SOPIMUS OSOITTEESSA: INFO@KUNTOKESKUSSISU.FI Katso tarkemmat sopimusehdot nettisivuiltamme: www.kuntokeskussisu.fi tai http://sisu.fitnessbooker.fi/kayttoehdot/

39,00 €


SYYSHÄSSÄKKÄ: KOKOSISU-2KK

Syksyn erikoistarjouksena KokoSisu-jäsenyyden kaksi ensimmäistä kuukautta vain 75€ ja ILMAN AVAUSMAKSUA! KokoSisu on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jolla palvelumme ovat käytettävissäsi joka päivä. Sillä pääset kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille ja ryhmätiloihin klo 05-23 ja voit kuntoilla klo 24 saakka. Sisältää myös 30min. PT-tapaamisen. Tarjousjakson(2kk) jälkeen jäsenyytesi jatkuu automaattisesti KokoSisu+Bonus-jäsenyytenä, jonka normaali hinta on 36,50€/kk. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen irtisanomisaika on 1kk. Alennettu +Bonus-hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyytesi kestää yhtäjaksoisesti. HUOM! ELLET HALUA JATKAA JÄSENENÄ TARJOUSJAKSON JÄLKEEN, SINUN TÄYTYY IRTISANOA SOPIMUS OSOITTEESSA: INFO@KUNTOKESKUSSISU.FI Katso tarkemmat sopimusehdot nettisivuiltamme: www.kuntokeskussisu.fi tai http://sisu.fitnessbooker.fi/kayttoehdot/

75,00 €


SYYSHÄSSÄKKÄ: KOKOSISU-4KK

Syksyn erikoistarjouksena KokoSisu-jäsenyyden neljä(4) ensimmäistä kuukautta vain 145€ ja ILMAN AVAUSMAKSUA! KokoSisu on toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jolla palvelumme ovat käytettävissäsi joka päivä. Sillä pääset kuntosalille, ryhmäliikuntatunneille ja ryhmätiloihin klo 05-23 ja voit kuntoilla klo 24 saakka. Sisältää myös 30min. PT-tapaamisen. Tarjousjakson(4kk) jälkeen jäsenyytesi jatkuu automaattisesti KokoSisu+Bonus-jäsenyytenä, jonka normaali hinta on 36,50€/kk. Jäsenyys on toistaiseksi voimassaoleva ja sen irtisanomisaika on 1kk. Alennettu +Bonus hinta on voimassa niin kauan kuin jäsenyytesi kestää yhtäjaksoisesti. HUOM! ELLET HALUA JATKAA JÄSENENÄ TARJOUSJAKSON JÄLKEEN, SINUN TÄYTYY IRTISANOA SOPIMUS OSOITTEESSA: INFO@KUNTOKESKUSSISU.FI Katso tarkemmat sopimusehdot nettisivuiltamme: www.kuntokeskussisu.fi tai http://sisu.fitnessbooker.fi/kayttoehdot/

145,00 €


Starttivalmennus Ready - Steady - Go koko paketti

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osat 1-3. Tämä on kokonaisvaltainen valmennusohjelma, jonka avulla saavutat varmasti tuloksia! Paketti sisältää yhteensä 8kk rajoituksetonta treeniaikaa kuntosalilla, vapaan pääsyn kaikille järjestettäville ryhmäliikuntatunneille, harjoitusjaksojen ohjelmoinnin, SportyPlanner-mobiiliharjoituspäiväkirjan, henkilökohtaista ohjausta yht. 315min. ja valmentajan etätuen.

548,00 €


Starttivalmennus-GO

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osa 3/3. Sisältää 4kk:n KokoSisu-jäsenyyden, SportyPlanner-mobiilikalenterin, harjoitusohjelman ja 150min. valmennusta. Kolmannessa vaiheessa liikuntarutiinisi vakiintuvat, etkä tarvitse enää ohjausta perusasioissa. Valmennuksessa keskitytään tavoitteidesi pohjalta haastavampien ja tehokkaampien tekniikoiden opetteluun ja optimaaliseen ravitsemukseen. Tavoitteet: Nautit liikunnasta, olet saavuttanut ensimmäisessä vaiheessa asettamasi tavoitteen ja perustaidot joiden avulla olet valmis jatkamaan itsenäisesti kohti seuraavaa tavoitettasi.

250,00 €


Starttivalmennus-Ready

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osa 1/3. Sisältää 1kk:n KokoSisu-jäsenyyden, SportyPlanner-mobiilikalenterin, harjoitusohjelman ja 45min. pituisen aloitusvalmennuksen. Ensimmäisessä vaiheessa tutustut pehmeästi hyvinvoinnin ja kuntoliikunnan perusteisiin ja löydät sinulle sopivan harjoitustyylin ja rytmin. Sinulla on realistinen tavoite, jonka haluat saavuttaa. Tavoitteet: totut säännölliseen liikuntaan ja sinusta on ihan mukava lähteä liikkeelle. Tunnet itsesi energisemmäksi ja nukut hyvin. Haluat oppia lisää ja jatkaa seuraavaan vaiheeseen.

99,00 €


Starttivalmennus-Steady

Ready - Steady - Go valmennuspaketin osa 2/3. Sisältää 3kk:n KokoSisu-jäsenyyden, SportyPlanner-mobiilikalenterin, harjoitusohjelman ja 120min. valmennusta. Toisessa vaiheessa syvennät perusosaamistasi ja vakiinnutat uuden elämäntapasi osaksi arkeasi. Harjoitteluun tulee hiukan uusia tekniikoita edistymisesi mukaan. Tavoitteet: jakson aikana liikkumisesta tulee uusi rutiinisi ja huomaat nauttivasi kuntoilusta. Jakson loppuun mennessä huomaat kehittyneesi, joka motivoi sinua jatkamaan seuraavaan vaiheeseen.

199,00 €


SuperSisu

Kulkuoikeus joka päivä kl. 05-23 Hinta 365€/v. vuoden määräaikainen sopimus. Sisältää vapaan ryhmäliikuntapalveluiden käytön. Huom! avausmaksu 29€.

365,00 €


Kuntokeskus Sisu

© 2019 Kuntokeskus Sisu Oy