YRITYKSILLE

Hyvinvoiva henkilöstö jaksaa paremmin ja sairastaa vähemmän!

Kärsitäänkö työpaikallanne tuki- ja liikuntaelinsairauksista tai muista vähäiseen liikuntaan ja staattisiin työasentoihin liittyvistä ongelmista? Tai onko niin, että väkenne työskentelee eri aikoihin, eikä siksi juurikaan näe toisiaan? Vai haluatteko ehkä parantaa porukkanne vireyttä ja piristää työyhteisöä järjestämällä jotain kivaa ja reipasta yhteistä tekemistä, joka kehittää työyhteisönne toimivuutta ja parantaa henkilöstönne tiimityötaitoja?

Yrityspalvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja palveluihin voidaan liittää lähes kaikkea mikä on Suomen lain ja hyvien tapojen mukaista. Olemme toteuttaneet yrityksille ja järjestöille onnistuneita virkistyspäiviä, räätälöityjä liikunnallisia yksityistunteja ja pidempiä hyvinvointiprojekteja.

Hyvinvointiprojektit toteutetaan kokonaisuuksina, joissa yhdistyvät esimerkiksi kunto- tai energiatestaus, valmentajan ohjaama räätälöity kunto-ohjelma, yksilö- tai ryhmäharjoitukset, sekä yleiseen hyvinvointiin ja kehonhuoltoon liittyvä opastus. Voit myös hankkia meiltä yksittäisen liikunnallisen tunnin vaikka yrityksenne onnistuneen projektin kunniaksi tai yllättää firman pikkujouluvieraat perinteisestä poikkeavalla hengästyttävällä ohjelmalla. Tai jos haluatte vaikka viikoittaisen virkistävän taukojumpan omiin tiloihinne, niin sekin järjestyy.

Hyvinvointiprojektien ei välttämättä tarvitse aina olla pelkkää pururadalla tai salilla hikoilemista, vaan tuomme sisältöön toiveidenne mukaista vaihtelua. Sisältöön voidaan liittää yhteistyöverkostomme palveluita, jolloin jakson aikana voidaan toiveidenne mukaan vaikka tanssia, uida, meloa, maastopyöräillä tai lumikenkäillä. Palveluiden räätälöinnissä vain mielikuvitus on rajana.

Miltä kuulostaisi esimerkiksi liikunnallinen saaristoseikkailu, jossa tiiminne ratkovat erilaisia yhteistyökykyä kehittäviä haasteita, metsästävät saareen kätkettyä aarretta tai ottavat toisistaan mittaa leikkimielisissä urheilulajeissa? Seikkailun jälkeen teille tarjoillaan huippukokin valmistama tasokas kynttiläillallinen valitsemillanne lisukkeilla. Sauna on lämmin ja kitara soi. Väkemme huolehtii kaikesta ja te voitte keskittyä yhdessäoloon.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

Terveisin
Jani Eteläaho

Ryhmäliikunta

Kuntokeskus Sisu

© 2019 Kuntokeskus Sisu Oy